GÜTTLER SUPERMAXX® BIO

Az idei évben jelent meg a SuperMaxx® BIO, mely egy hiánypótló megoldás a piacon.
Jelenleg nincs 7 sorban elrendezett kultivátor kapás gép. A gerendelyeken a kapák egyenletesen vannak elhelyezve, ami által a gép átömlése, valamint a bekeverő képesség is a legkiválóbb lesz, így a tarlóhántásban minőségi javulást érnek el a gazdák. A 6 méteres gépen 45, az 5 méteresen 37 db kapa található.
A Güttler folyamatosan hangsúlyozza a sekély talajművelés előnyeit. A SuperMaxx® BIO géptípus elérhető 3, 5, 6, 10 és 12 méteres változatban.

Opcionális lehetőségek:

  • mélységállító kerék SuperMaxxhoz (4 db 16 x 6,5 – 8 6PLY)
  • gerendabővítés 5-ről 7-re
  • és 2. sor boronasor: Ø12 mm, 130 mm osztásköz
  • FlatSpring rugós talajsimító
  • FlatSpring keresztreteszelés és törőkés
  • aprómagvetőgép

A könnyű szerkezetű váz kisebb erőgépekkel is üzembiztosan használható.
A többsoros kapaelrendezésnek és a nagy gerendelymagasságnak köszönhetően nagy a gép átömlési keresztmetszete, így nagyobb szármaradvány esetén sem tömődik el.
A kultivátor nedves körülmények között is kiváló munkát végez a rugós borona beépítésének köszönhetően. Nedves tavaszon korábban tudunk magágyat készíteni.
Az erős kapákkal kitűnően tudjuk elvégezni a nyári, sekély tarlóhántást, amely üzemanyag-takarékosabb megoldást jelent, mint a hagyományos tarlóhántási technológiák. A gép tavaszi használata szorosan összefügg a fronthidraulikus gépek használatával, így megvalósulhat az energiatakarékos magágykészítés és vetés.
A SuperMaxx kultivátor téli technológiájával a fagyott talajok elmunkálására is alkalmas, így válik igazán sokoldalúan felhasználhatóvá.
A gép kevés karbantartást igényel, így csökkenthetőek a fenntartási költségek.
Kiváló gyomirtó hatásának köszönhetően kevesebb lesz a növényvédelmi költség.
A sekély munkamélység és a nagy munkaszélesség miatt a fajlagos üzemanyag-felhasználási költség kisebb lesz.
A táblák közötti vonulás egyszerűbb az egyszerű csukás és a kis szállítási szélességnek köszönhetően. A Güttler vetőgép felépítésének köszönhetően a zöldítés is egy menetben, költséghatékonyan történik, amely igazán vonzó a gazdák számára. A Güttler SuperMaxx® BIO kezelése egyszerű és minden talajkörülményhez rendkívül jól beállítható a rengeteg lehetőségnek köszönhetően.