• fejléc_6
  • fejléc_5
  • fejléc_4
  • fejléc_2
  • fejléc_1

Szeretne többet megtudni a Güttler® talajművelésről?

Regisztráljon honlapunkon, hogy hozzáférhessen a további tartalmakhoz!


Ha a regisztráció során minden adatot megad, akkor az alábbiak letöltésére lesz lehetősége:


Javasoljuk, hogy iratkozzon fel a rendszeres GÜTTLER® Hírlevélre is!

Első kézből szerezhet információt legújabb fejlesztéseinkről, akcióinkról, kiállításokról bemutatóinkról, vagy akár az eladó bemutató gépeinkről.

Szeretne többet megtudni a Güttler® talajművelésről?

Regisztráljon honlapunkon, hogy hozzáférhessen a további tartalmakhoz!


Ha a regisztráció során minden adatot megad, akkor az alábbiak letöltésére lesz lehetősége:


Javasoljuk, hogy iratkozzon fel a rendszeres GÜTTLER® Hírlevélre is!

Első kézből szerezhet információt legújabb fejlesztéseinkről, akcióinkról, kiállításokról bemutatóinkról, vagy akár az eladó bemutató gépeinkről.

Fórum

Fórum / Vevői visszajelzések a termékek továbbfejlesztésével kapcsolatban

lapok: 1
#1
2010-10-05 - 11:49:51
Kovács János
hozzászólások: 2
Nekünk van egy 7 m-es Güttlerünk. Arra is fel lehet rakni a simítót?
#2
2010-10-06 - 11:06:02
Páska Norbert

hozzászólások: 7
Tisztelt Kovács Úr! Egyelőre a simítót még csak a 4,5; 4,8; 5,4; 6,2 és 6,4 méter széles hengereinkre készítettük el. Tervezzük, hogy ezt a hasznos kiegészítőt a nagyobb munkaszélességű gépekre is gyártani fogjuk. Amint elkészült, minden gazdálkodót értesíteni fogunk, illetve a mezőgazdasági újságokon keresztül is értesülhetnek a simító elkészültéről.
#3
2010-10-06 - 14:30:03
Kovács János
hozzászólások: 2
Köszönöm a válaszát, már várjuk ezt a simítót!
#4
2010-10-15 - 14:20:38
Bartuch Kálmán
hozzászólások: 4
Akkor én is írnék ide egy véleményt a Güttler hengerről. Teljesen jól működik, csak az egyik hengertag függőleges tengelyével volt némi gond, mert elgörbült és elrepedt. Nem tudom, hogy mi lett vele, de szerencsére gyorsan kicserélték garanciában. Az ominózus eset után felhívott az egyik emberük, hogy anyaghiba okozta a problémát. Azóta a gép rendesen működik.
#5
2013-12-29 - 14:01:31
törölt felhasználó
hozzászólások: 1
A simító témához hozzászólva.640 Güttler henger simítóval,újonnan vásárolva 2013 tavaszán.A búzatarló tárcsázása után simítóval dolgozva akadt egy "kis"˝problémám. Simító szélével sikerült egy kisebb földkupacot összehúznom ekkor egy roppanást hallottam.Traktor megállít,autóval haza, kb 5000ft költséggel sikerült megmentenem a simítót.(Szerintem leszakad vagy elhajlik)Azóta ezzel a megoldással,ha véletlenül úgy alakul 2-szer akkora földkupac sem okoz gondot.Ezen a problémán kívül a gép nagyon jó.

Felhasználási feltételek

A Fórumot csak regisztrált felhasználóink használhatják!

A szolgáltatást az itt leírt feltételekkel nyújtjuk, a belépéssel Ön elfogadja ezeket.
A szolgáltatást csak saját felelősségére használhatja. Felelős az Ön felhasználói nevével végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszava biztonságban tartásáért. Amennyiben tudomására jut, hogy ezen adatait más személy illetéktelenül használja, azonnal lépjen kapcsolatba velünk!
Nem vállalunk felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.
A Fórumon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelősséget nem vállalunk, pusztán abban a mértékben, ahogy azt a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe előírja.
A Fórumra csak olyan tartalmak tölthetőek fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait. Az Ön által feltöltött tartalmakkal kapcsolatban Ön egyúttal feljogosít minket, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, stb.) különböző internetes oldalakon megjelenítsük. A megjelenítés a forrás megjelölésével történik. Ha Ön nem ért egyet valamelyik konkrét tartalma felhasználásával, kérheti annak eltávolítását.
A Fórumon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban semmifajta kontrollt nem végzünk, így semmilyen értelemben nem vagyunk felelősségre vonhatóak a Fórumon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.
Nem használhatja Fórumunkat arra, hogy olyan információkat tegyen közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket.
Nem használhatja a Fórumunkat reklámtevékenység folytatására, kivéve, ha erre tőlünk írásos engedéllyel rendelkezik.
Nem tölthet fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhet el a Fórumon az olvasó-, vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot.
Azokat a fórumhozzászólásokat, amelyek megsértik az itt olvasható feltételek valamelyikét, vagy hangvétele másokat sért, eltávolítjuk. Jogunkban áll e szabályok súlyos megszegését követően a fórumos felhasználói azonosítót megszüntetni.
A Fórumban Ön által létrehozott tartalmak esetén Ön lemond a részünkre a vonatkozó tartalom valamennyi szerzői joggal kapcsolatos vagyoni jogáról a hozzászólásban elhelyezett bármilyen információhordozó tekintetében.
Fenntartjuk a jogot, hogy technikai vagy egyéb okokból a Fórumszolgáltatást vagy annak egy részét korlátozzuk vagy felfüggesszük.
A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról a felhasználók értesítést kapnak a belépéskor.

Vélemények a Güttler® gépekről

Nem csalódtunk, a vásárlás jó döntés volt

„Azért ezt a hengert választottuk, mert a tájékoztatók alapján szimpatikusnak tűnt. Nem csalódtunk, a vásárlás jó döntés volt.”

Nyolczas Boldizsár, Heliosz Agro Team Kft, Medgyesbodzás

Jobb hatásfokkal érvényesülnek a növényvédő szerek

„Minden esetben kombinátor után vetünk, majd güttlerezünk. Egyenletes felületet kapunk és így jobb hatásfokkal érvényesülnek a növényvédő szerek.”

Kótai Csaba,
Gabonatermesztési Kutató Kht.

A talajt jobban lezárja, mint a gyűrűs henger, és nem a felszínen tömörít

„Korábban gyűrűs hengert használtam. A talajt jobban lezárja, mint a gyűrűs henger, és nem a felszínen tömörít. A gabonák bokrosítására biztosan jó. Repce előkészítésénél is jó. Elég jól kelt ki utána a repce.”

Lőrinc Lajos